VISITES:


25.4.10

OPEN TARRAGONA - COSTA DAURADA A LA SECUITA (25-4-10).

El Club Ciclista Secuitenc aquest diumenge 25 d'abril ha preparat la segona prova puntuable per l'Open Tarragona-Costa Daurada d'aquest 2010 a la localitat del Tarragonès de la Secuita.

Un circuit d'uns 8 quilòmetres esperava als corredors que han assistit a l'esdeveniment, molt rodador i ràpid, però força exigent i sense cap descans al llarg del recorregut. El circuit es podia dividir en dues parts ben diferenciades, una primera amb molta pista i sense cap gran pujada ni baixada i una segona part amb un tram amb més desnivells que transcorria per els boscos al voltant de la nova estació de l'AVE.

Un dia gairebé d'estiu a acompanyat en tot moment als corredors durant el transcurs de la prova, en la que segons categoria havien de fer 3, 4 o 5 voltes al circuit de poc més de 8 quilòmetres, una més que de costum degut a la rapidesa en que es podia fer cada volta.

Un poc més tard de les 10h, teòrica hora prevista per la sortida, degut a un retard amb els serveis mèdics, s'ha donat la sortida dels corredors que havien de fer 5 voltes (èlits i sub 23-21), tot seguit i a només un minut sortien els corredors de les 4 voltes (màster 30 i júniors) i un minut després els corredors de les 3 voltes (màster 40-50, fèmines i cadets).

Pel que fa als corredors de l'Olympia Team, s'han obtingut molt bons resultats, pujant al podi en varies de les categories:

Jordi Martorell: 1er èlit.
Enric Martorell: 3er èlit.
Marc Soler: 10è èlit.
Carles Juncosa: 1er màster-30.
Christian Vazquez: 3er màster-30.
Jordi Sala: 20è màster-30.
Francesc Artero: 1er màster-40.
Carlos Lozano: 4rt màster-40.

Podeu consultar les classificacions completes AQUÍ.

D'aquesta manera, després de les dues proves disputades, Enric Martorell continua líder d'èlit, al igual que Francesc Artero en màster 40, a més a més aquesta setmana després de la victòria d'avui a la Secuita de Carles Juncosa, també ha obtingut el liderat en màster-30.

Felicitats a tots ells per els bons resultats obtinguts i a continuar així!!


18.4.10

COPA CATALANA A FLIX (18-4-10)

Aquest cap de setmana 17 i 18 d'abril s'ha disputat la 3ª prova de la Copa Catalana Internacional a la localitat de la Ribera d'Ebre, Flix.

El dissabte tenia lloc la Contra rellotge individual, en un circuit d'uns 5 quilòmetres on cada corredor havia de lluitar contra el cronòmetre per tal d'obtenir el millor resultat possible.

El diumenge tenia lloc la prova de XC, en un circuit de poc més de 9 quilòmetres, amb una zona amb constants canvis de ritme i una altra més rodadora que feia que el circuit fos dels més ràpids del campionat.

Pel que fa als resultats del corredors de l'Olympia han obtingut bons resultats, molt a prop del pòdi en dues de les diferents categories tant en la CRI com en la prova de Rally:

Contra Rellotge Individual:
Jordi Martorell: 14ª posició general i 10ª èlit.
Enric Martorell: 25ª posició general i 15ª èlit.
Carles Juncosa: 29ª posició general i 4ª màster 30.
Christian Vazquez: 49ª posició general i 16ª màster 30.
Marc Soler: 96ª posició general i 34ª èlit.
August Pascual: 145ª posició general i 19ª màster 40.
Carles Lozano: 149ª posició general i 21ª màster 40.
Sam Soler: 158ª posició general i 11ª màster 40.


XC:
Jordi Martorell: 11ª posició èlit.
Enric Martorell: 20ª posició èlit.
Marc Soler: 43ª posició èlit.
Carles Juncosa: 4ª posició màster 30.
Christian Vazquez: 6ª posició màster 30.
Juan Antonio Viana: 34ª posició màster 30.
Jeronimo Ramos: 36ª posició màster 30.
Francesc Artero: 4ª posició màster 40.
Carles Lozano: 21ª posició màster 40.
Sam Soler: 9ª posició màster 50-60.
Jaume Ibars: 15ª posició màster 50-60.


FOTOS de la prova de Flix.

Des d'aquí molts ànims per el corredor de les Borges del Camp, Josep Turón, que en la sessió de la CRI va patir una caiguda que el va deixar lesionat, esperem que es recuperi aviat!!!


12.4.10

OPEN D'ESPANYA A AVILÉS + COPA TARRAGONA A GODALL (11-4-10)

Aquest passat cap de setmana els corredors d'Olympia es van dividir per assistir a dues de les proves que es realitzaven aquest 11 d'abril.

Per una banda, Jordi Martorell i Josep Turón es van desplaçar a la localitat Asturiana d'Avilés per disputar la 3ª prova de l'Open d'Espanya, en un dur circuit amb molts canvis de ritme envoltat de prats.

Com ja va sent habitual a les 10 hores es donava la primera sortida amb els corredors màster 30 i 40, fèmines, cadets i júniors i a les 12 hores la sortida de la categoria reina amb els èlits, sub- 23 i sub-21.

Els corredors de l'equip Orbea Iñaki Lejarreta i Ruben Ruzafa van dominar la prova demostrant així el seu gran estat de forma i la bona preparació que porten de cara al campionat del món.

Pel que fa als corredors de l'Olympia Team:

Jordi Martorell: 21ª posició èlit.
Josep Turón: 10ª posició màster 40.


Per altra banda, a la localitat de Godall es disputava la primera prova de l'Open Tarragona en un dur circuit d'uns 7,5 quilòmetres amb una pujada dura i una baixada amb molta pedra on els corredors havien de demostrar les seves habilitats damunt la bici donant 2, 3 o 4 voltes segons categoria.

Pel que fa a aquesta primera prova de la Copa Tarragona - Costa Daurada, els corredors d'Olympia van aconseguir bons resultats entre aquests, el liderat en 3 categories:

Enric Martorell: 1er èlit.
Francesc Artero: 1er màster 40.
Jaume Ibarz: 1er màster 60.
Sam Soler: 3er màster 40.
Carles Juncosa: 4rt màster 30.
Christian Vazquez: 6è màster 30.
Carlos Lozano: 12è màster 40.


VolCat 2010. (2, 3 i 4 d'abril de 2010)

Els passats 2, 3 i 4 d'abril es va disputar la Volcat amb BTT 2010 coincidint amb setmana santa, amb un recorregut de tres etapes per les comarques de Lleida.

El primer dia una etapa de 61 quilòmetres esperava als més de 400 corredors amb força participació de corredors de fora del nostre païs, una etapa rodadora i amb molta pista amb trams plans cap al final. L'etapa anava de Solsona a Guissona.

El segon dia, l'etapa reina, amb més de 90 quilòmetres, amb un inici força rodador i amb un final amb unes pujades i baixades considerables, amb trams a peu i tot.

El tercer dia, en teoria era l'etapa més tranquil·la i amb més tram de baixada, però al començament esperava als corredors uns trams de pujada que no deixaven a cap dels corredors indiferents, a partir de la mitat dels prop de 60 quilòmetres l'etapa ja es suavitzava una mica més i predominaven els trams de baixada per senders impressionants.

Pel que fa als corredors del Olympia Team, a la general final van fer els següents resultats:

Llibert Mill: 13ª posició èlit.
Jordi Martorell: 18ª posició èlit.
Enric Martorell: 23 ª posició èlit.
Marc Soler: 44ª posició èlit.
Jordi Tardiu: 24ª posició màster 30.
Francesc Artero: 9ª posició màster 40.
August Pascual: 20ª posició màster 40.
Sam Soler: 6ª posició màster 50.