VISITES:

8.3.10

OPEN GIANT BARCELONA A STA. PERPÈTUA DE LA MOGODA (7-3-10)

Aquest diumenge 7 de març la localitat del Vallés, Sta. Perpètua de la Mogoda va ser la primera prova del que és l'Open de BTT Giant de Barcelona.

Un total de 274 bikers van assistir a l'esdeveniment, entre ells corredors de gran nivell, per tal de realitzar les diferents voltes segons categoria en un circuit de 8,5 quilòmetres, molt rodador, sense cap dificultat tècnica ni cap pujada dura, no per això menys dur, ja que el ritme de carrera va ser força alt.

La cita es va dividir en 3 curses, una primera on en prenien part els èlits, sub-23 i sub-21. Una segona amb els màster 30, fèmines i júniors. I una tercera i última cursa amb els màsters 40, 50 i cadets.

La majoria de corredors van fer el primer test important en un circuit amb voltes, abans d'una gran cita com és la del pròxim diumenge a Banyoles puntuable per l'Open d'Espanya i la Copa Catalana.

Pel que fa als corredors d'Olympia van assistir-hi els germans Martorell a més a més de la recent nova incorporació a l'equip del màster 40, Francesc Artero.
Les posicions per a tots ells van ser molt satisfactòries, cal destacar que Francesc es va estrenar a l'equip amb un segon lloc de la categoria màster 40!!