VISITES:

18.5.10

2 HORES DE RESISTÈNCIA AL BIKE SHOW + COPA TARRAGONA A MASBOQUERA (15 i 16-5-10)

Aquest cap de setmana passat l'equip Olympia va estar present en una doble cita:

Per una banda el dissabte a la capital catalana en motiu del Bike Show es celebraven les 2 hores de Resistència per equips al parc del fòrum. Van assisitir a la prova doble representació de l'Olympia team, per una banda una parella formada per en Marc Soler i en Carles Lozano i per l'altra un segon equip format per els germans Marorell.

Després de donar el màxim de voltes possible en un circuit de poc més d'un quilòmetre en les dues hores, l'equip format per Jordi i Enric Martorell es va endur la victòria de la prova, mentre que l'altra parella formada per Lozano i Soler van acabar en una bona 7ª posició.

Per veure les fotos de les 2 hores de resitència feu click AQUÍ.

Per altra banda el diumenge tenia lloc la tercera prova puntuable per l'Open Tarragona - Costa Daurada d'aquest 2010 a la localitat de Masboquera en un circuit amb una dura pujada continua per a continuació afrontar una dura i tècnica baixada per arribar de nou a meta, on els corredors havien de fer 4, 3 o 2 voltes segons categoria.

Pel que fa als corredors de l'Olympia Team es van aconseguir destacats resultats:

Jordi Martorell: 2on èlit.
Enric Martorell: 3er èlit.
Carles Juncosa: 1er màster 30.
Jordi Sala: 18è màster 30.
Josep Enric Agustí: 8è màster 40.

D'aquesta manera Enric Martorell i Carles Juncosa continuen com a líders del campionat de les seves respectives categories

Per veure fotos de la prova de Masboquera feu click AQUÍ.