VISITES:

30.3.10

CAP DE SETMANA DOBLE: OPEN ESPANYA A HUELVA + OPEN BARCELONA A LA MOLSOSA (28-3-10).

Aquest cap de setmana hi van haver dues proves oficials de mountain bike amb representació de l'equip Olympia.

Per una banda en Josep Turón i en Jordi Martorell es van desplaçar a la localitat de Huelva per disputar la segona prova del Superprestigio Massi- Open d'Espanya.
Amb unes temperatures que sobrepassaven els 25ºC, els esperava un circuit d'alló més trencacames amb constants puja i baixa i amb trams molt revirats que no deixaven descans a cap dels corredors presents.

Després de realitzar una cursa molt regular, en la primera de les dues sortides, la de les 10.00h en prenia part en Josep Turón que va aconseguir acabar en una bona 16ª posició de la seva categoria màster 40.

En la segona de les curses en Jordi Martorell va realitzar també una molt bona cursa acabant també en un bona 16ª posició de la categoria èlit.

Per altra banda el també corredor de l'equip Olympia, Enric Martorell es va desplaçar a la localitat de la Molsosa per disputar la segona prova de l'Open Barcelona d'aquest 2010, en un circuit molt divertit amb senders força ràpids i una dura pujada que cal remarcar.
Després de realitzar les 4 voltes que li tocaven, Enric Martorell va acabar en una molt bona 3ª posició de la general i d'èlit, d'aquesta manera pujava al tercer graó del podi i també aconseguia el liderat provisional en la general del Campionat!!!