VISITES:

12.4.10

OPEN D'ESPANYA A AVILÉS + COPA TARRAGONA A GODALL (11-4-10)

Aquest passat cap de setmana els corredors d'Olympia es van dividir per assistir a dues de les proves que es realitzaven aquest 11 d'abril.

Per una banda, Jordi Martorell i Josep Turón es van desplaçar a la localitat Asturiana d'Avilés per disputar la 3ª prova de l'Open d'Espanya, en un dur circuit amb molts canvis de ritme envoltat de prats.

Com ja va sent habitual a les 10 hores es donava la primera sortida amb els corredors màster 30 i 40, fèmines, cadets i júniors i a les 12 hores la sortida de la categoria reina amb els èlits, sub- 23 i sub-21.

Els corredors de l'equip Orbea Iñaki Lejarreta i Ruben Ruzafa van dominar la prova demostrant així el seu gran estat de forma i la bona preparació que porten de cara al campionat del món.

Pel que fa als corredors de l'Olympia Team:

Jordi Martorell: 21ª posició èlit.
Josep Turón: 10ª posició màster 40.

Per altra banda, a la localitat de Godall es disputava la primera prova de l'Open Tarragona en un dur circuit d'uns 7,5 quilòmetres amb una pujada dura i una baixada amb molta pedra on els corredors havien de demostrar les seves habilitats damunt la bici donant 2, 3 o 4 voltes segons categoria.

Pel que fa a aquesta primera prova de la Copa Tarragona - Costa Daurada, els corredors d'Olympia van aconseguir bons resultats entre aquests, el liderat en 3 categories:

Enric Martorell: 1er èlit.
Francesc Artero: 1er màster 40.
Jaume Ibarz: 1er màster 60.
Sam Soler: 3er màster 40.
Carles Juncosa: 4rt màster 30.
Christian Vazquez: 6è màster 30.
Carlos Lozano: 12è màster 40.