VISITES:


25.4.10

OPEN TARRAGONA - COSTA DAURADA A LA SECUITA (25-4-10).

El Club Ciclista Secuitenc aquest diumenge 25 d'abril ha preparat la segona prova puntuable per l'Open Tarragona-Costa Daurada d'aquest 2010 a la localitat del Tarragonès de la Secuita.

Un circuit d'uns 8 quilòmetres esperava als corredors que han assistit a l'esdeveniment, molt rodador i ràpid, però força exigent i sense cap descans al llarg del recorregut. El circuit es podia dividir en dues parts ben diferenciades, una primera amb molta pista i sense cap gran pujada ni baixada i una segona part amb un tram amb més desnivells que transcorria per els boscos al voltant de la nova estació de l'AVE.

Un dia gairebé d'estiu a acompanyat en tot moment als corredors durant el transcurs de la prova, en la que segons categoria havien de fer 3, 4 o 5 voltes al circuit de poc més de 8 quilòmetres, una més que de costum degut a la rapidesa en que es podia fer cada volta.

Un poc més tard de les 10h, teòrica hora prevista per la sortida, degut a un retard amb els serveis mèdics, s'ha donat la sortida dels corredors que havien de fer 5 voltes (èlits i sub 23-21), tot seguit i a només un minut sortien els corredors de les 4 voltes (màster 30 i júniors) i un minut després els corredors de les 3 voltes (màster 40-50, fèmines i cadets).

Pel que fa als corredors de l'Olympia Team, s'han obtingut molt bons resultats, pujant al podi en varies de les categories:

Jordi Martorell: 1er èlit.
Enric Martorell: 3er èlit.
Marc Soler: 10è èlit.
Carles Juncosa: 1er màster-30.
Christian Vazquez: 3er màster-30.
Jordi Sala: 20è màster-30.
Francesc Artero: 1er màster-40.
Carlos Lozano: 4rt màster-40.

Podeu consultar les classificacions completes AQUÍ.

D'aquesta manera, després de les dues proves disputades, Enric Martorell continua líder d'èlit, al igual que Francesc Artero en màster 40, a més a més aquesta setmana després de la victòria d'avui a la Secuita de Carles Juncosa, també ha obtingut el liderat en màster-30.

Felicitats a tots ells per els bons resultats obtinguts i a continuar així!!